Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Paintracers
Home > Registreren
Registreren
Vul je gegevens in
Registreren
Geslacht:
Man
Vrouw

Disclaimer
Door een account te registreren, ga je akkoord om gebonden te zijn aan de voorwaarden van dit document.
Als je niet akkoord gaat met de voorwaarden van dit document, meld je dan niet aan of log niet in voor Paintracers. Tevens ga je akkoord met het toestaan van cookies.

Rechten:
Je mag Paintracers spelen voor je plezier.
Je mag Paintracers gratis spelen.
Je mag iedereen vertellen over Paintracers.
Je mag Paintracers spelen op elke computer waarop jij toegang hebt.
Je mag links of verwijzingen naar Paintracers op andere internet sites plaatsen of via andere media naar jou keuze.

Verantwoordelijkheden:
(1) Je mag niet meer dan 1 account per persoon registeren.
(2) Je mag geen fouten in de spelcodering of de structuur van het spel uitbuiten voor het verdere verloop van jou figuur in Paintracers.
(3) Je mag niet hacken of proberen om te hacken of je op een manier bemoeien met de server(s) op welke Paintracers draaien.
(4) Je mag niet tools, robots, snelbinders of gelijkaardige sofware gebaseerde mechanismen gebruiken die automatisch of halfautomatisch ingrijpen in de gameplay van Paintracers.
(5) Je mag geen discriminatie gebruiken van welke soort dan ook tegen andere spelers of personeel van Paintracers of dreigende houding aannemen die buiten wat als aanvaardbare gameplay valt.
(6) De Bron code van Paintracers is auteursrechtelijke eigendom van Paintracerseigenaren Tim en Jorrit.
(7) De Software is gelicensieerd en wordt niet aan jou gegeven, en Paintracers eigenaren Tim en Jorrit bezitten alle auteursrechten, ruil verborgenheden, patenten en alle andere bezittelijke rechten in de Software en in het Paintracers spel concept.
(8) Je keurt het uitdrukkelijk goed en gaat uitdrukkelijk akkoord dat registreren voor Paintracers en het spelen van Paintracers op je eigen risico is.
(9) Paintracers en andere verwante documentatie of materialen worden aangezien ‘Als gezien’ en zonder interne en externe garantie van elke soort.
(10) Aangewezen crewleden in het spel mogen je account verwijderen, deactiveren of degraderen zonder dat je toevlucht neemt om zelf te klagen en met uitsluiting van enige plicht om zulke acties te rechtvaardigen.